Τα ελληνικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive και η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζουν την ενεργό γήρανση υλοποιώντας ένα νέο στοχευμένο πρόγραμμα για την Τρίτη Ηλικία, με τίτλο «Πάτα Εnter» στην τεχνολογία.  Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την προτροπή και εκπαίδευση των ατόμων Τρίτης Ηλικίας στην ψηφιακή εποχή σε συνεργασία με Δήμους και ΚΑΠΗ της χώρας.

Στο πρώτο στάδιο το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και απευθύνεται στα επίσημα 4.500 εγγεγραμμένα μέλη των 25 Λεσχών Φιλίας του Δήμου Αθηναίων. Σε επόμενα στάδια θα συνεχιστεί και σε άλλους Δήμους της χώρας.

Το πρόγραμμα «Πάτα Εnter»  και η συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών αποκλειστικά στα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη στις 25 Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων από έμπειρους εκπαιδευτές. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τμηματικά από τις 18 Νοεμβρίου 2019 μέσα σε κάθε Λέσχη Φιλίας για 15 μέλη ανά Λέσχη Φιλίας, 2 ώρες, 2 φορές την εβδομάδα για έναν μήνα, ενώ αναμένεται να τα παρακολουθήσουν συνολικά 375 άτομα.
  • Δωρεάν παροχή 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε 10 Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα ισότιμης καθημερινής πρόσβασης στο διαδίκτυο.
  • Συμμετοχή των μελών που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα σε ηλεκτρονική κλήρωση για να κερδίσουν 25 tablets τελευταίας τεχνολογίας Samsung Galaxy Tab A (2019) SM-T510 Tablet 10.1″ WiFi Black

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Enter» επιδιώκει:

  • Να διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας.
  • Να τους φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους τους με τη βοήθεια των ψηφιακών μέσων.
  • Να τους μάθει πως να ενημερώνονται και πώς να μαθαίνουν χρήσιμα ενδιαφέροντα και hobbies με τη βοήθεια του Internet.
  • Να τους δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές.
  • Να τους εκπαιδεύσει για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani στέκονται για ακόμη μια φορά έμπρακτα δίπλα στην Τρίτη ηλικία, προτείνοντας «Πάτα Enter» στην τεχνολογία και την ψηφιακή εποχή. Προωθώντας την ενεργό γήρανση, ώστε οι ηλικιωμένοι να είναι ενεργοί στην κοινωνία, με τις ανάλογες θετικές επιπτώσεις στην υγεία τους.