Το πρόβλημα της ακράτειας ούρων αφορά σε κάποια φάση της ζωής τους το 30% των γυναικών. Τα επακόλουθα στη ψυχολογική κατάσταση , στην κοινωνική ζωή , αλλά και στην οικονομική επιβάρυνση τους είναι σημαντικά, όπως σημαντικό είναι να διαλέξουν το κατάλληλο προϊόν ακράτειας που θα έχει το ιδανικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα όσον αφορά την κακοσμία και τις πιθανές διαρροές,  που όταν συμβούν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές και ντροπιαστικές

Για ένα τέλειο αποτέλεσμα προστασίας από την ακράτεια ούρων, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέξουμε το σωστό προϊόν σε τύπο αλλά και  μέγεθος που να ταιριάζει με τον σωματότυπο μας.

Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι γυναίκες που παρουσιάζουν ακράτεια των ούρων  είναι να χρησιμοποιούν τις κοινές σερβιέτες περιόδου για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους.

Οι σερβιέτες περιόδου όμως είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά  με πολύ μικρότερες απορροφητικές ικανότητες.

Αυτό συμβαίνει διότι το αίμα έχει πολύ διαφορετική πυκνότητα και τις περισσότερες φορές η ποσότητα είναι μικρότερη από την ποσότητα των ούρων  στις περιπτώσεις ακράτειας.

Ενδεδειγμένες για την αντιμετώπιση της απώλειας ούρων και της επακόλουθης δυσοσμίας είναι οι ειδικά σχεδιασμένες σερβιέτες ακράτειας ούρων. Πολλές γυναίκες αγνοούν την ύπαρξη αυτών των ειδικών σερβιετών που παρουσιάζουν  σημαντικές τεχνικές προδιαγραφές, διαφορετικές από αυτές των σερβιετών περιόδου.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που οι γυναίκες αποφεύγουν την χρήση των ενδεδειγμένων για την ακράτεια απoρροφητικών σερβιετών.

Το να αγοράσουν σερβιέτες ακράτειας τις κάνει να αισθάνονται ηλικιωμένες,  ενώ αντιθέτως η αγορά σερβιετών περιόδου είναι απόδειξη νεότητος και φυσιολογικής γυναικολογικής ορμονολογικής λειτουργίας. Καλό είναι να θυμούνται ότι η ακράτεια δεν είναι ντροπή, αλλά είναι ένα απλό ιατρικό πρόβλημα.

Γιατί τα σερβιετάκια και οι σερβιέτες περιόδου δεν είναι κατάλληλα για την ακράτεια ούρων;

Οι περισσότερες γυναίκες που πάσχουν από ακράτεια ούρων προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα χρησιμοποιώντας σερβιέτες ή σερβιετάκια. Αυτά τα προϊόντα είναι εύκολα διαθέσιμα και η επιλογή τους στο ράφι των supermarket δεν σας κάνει να νιώθετε «άβολα». Παρόλο που τα σερβιετάκια έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι λεπτά , μπορούν να απορροφήσουν μόνο μια περιορισμένη ποσότητα υγρού. Συνεπώς, σύντομα δεν θα  αισθάνεστε άνετα, λόγο της υγρασίας. Η συχνή αλλαγή είναι απαραίτητη αλλά όχι πάντα εύκολη, ειδικά όταν βρίσκεστε έξω.

Από την άλλη πλευρά, οι σερβιέτες έχουν μεγαλύτερο πάχος και είναι πιο απορροφητικές,  αλλά συχνά θα αισθάνεστε το βάρος του υγρού, καθώς  είναι σχεδιασμένες να απορροφούν αίμα, το οποίο έχει άλλη πυκνότητα από τα ούρα. Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπτωση ξαφνικής ακράτειας ούρων, δεν είναι κατάλληλες να προσφέρουν προστασία και απορροφητικότητα.

Είναι λοιπόν καθοριστική η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος !

Οι σερβιέτες ακράτειας ούρων Sani είναι σχεδιασμένες με βάση το Sensitive Concept, το οποίο συνδυάζει maximum απορροφητικότητα, ασφάλεια και προστασία, αλλά και μεγάλη φιλικότητα προς το δέρμα. Αναζητήστε το σωστό για εσάς προϊόν, εδώ.