Η φιλική προστασία και η αποφυγή ερεθισμών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την κατηγορία προϊόντων ακράτειας λόγω της πολύωρης και καθημερινής χρήσης των επιθεμάτων και των εσωρούχων. Τα προϊόντα ακράτειας Sani Sensitive, δίνουν έμφαση στη διερεύνηση των ιδιαίτερων αναγκών του δέρματος, ειδικότερα στην Ελλάδα, λόγω των κλιματολογικών συνθηκών όπου το κλίμα είναι πιο ζεστό, άρα και η εφίδρωση μεγαλύτερη, αλλά και λόγω του τρόπου ζωής των Ελλήνων που ανήκουν στην Τρίτη ηλικία που τις περισσότερες φορές έχουν ενεργή συμμετοχή στις οικογενειακές δραστηριότητες.

Έτσι οι πάνες ενηλίκων και όλα τα προϊόντα ακράτειας Sani έχουν σχεδιαστεί με βάση το Sensitive Concept, που συνδυάζει maximum απορροφητικότητα και φιλικότητα στο δέρμα. Το Sensitive Concept αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη αξία στην προσωπική υγιεινή. Δημιουργήθηκε παγκοσμίως πρώτα από τη ΜΕΓΑ, στην Ελλάδα, με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του ευαίσθητου δέρματος.

Όλα τα προϊόντα ακράτειας Sani καθώς και οι πάνες ενηλίκων και οι σερβιέτες για ειδικές χρήσεις Sani Lady Sensitive, διαθέτουν τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην επιλογή των υλικών. Ο σχεδιασμός τους είναι αποτέλεσμα εντατικών μελετών και έχουν υποβληθεί σε αυστηρότατους ελέγχους ποιότητας σε διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια του εξωτερικού. Ο μοναδικός συνδυασμός αποτελεσματικότητας και φιλικότητας στο δέρμα, ήταν αποτέλεσμα σχεδιασμού με βάση να προσφέρουν όχι μόνο ασφάλεια και προστασία, αλλά και μεγάλη φιλικότητα προς το δέρμα!