Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα συμπτώματα ακράτειας ούρων, εξασφαλίζοντας μια άνετη και εύκολη καθημερινότητα, είναι πολύ σημαντική η επιλογή του σωστού προϊόντος.

Το κατάλληλο προϊόν ακράτειας για τον άνδρα είναι εκείνο που προσφέρει συνδυασμό ειδικού σχεδιασμού με βάση την ανδρική ανατομία, maximum προστασία από διαρροές και οσμές και διακριτική εφαρμογή.

Για να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν ακράτειας ούρων, είναι χρήσιμο να λάβετε υπόψη σας 3 πολύ σημαντικά κριτήρια:

  • Την απορροφητικότητα του προϊόντος. Η απορροφητικότητα που θα προσφέρει τόσο το κάλυμμα, όσο και ο πυρήνας, χρειάζεται να είναι άμεση και στο σημείο που οι άνδρες το έχουν ανάγκη περισσότερο, δηλαδή μπροστά, εξασφαλίζοντας άριστη αποτελεσματικότητα. Ο πυρήνας του προϊόντος που θα επιλέξετε καλό είναι να συγκρατεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα ούρων. Έτσι, θα σας παρέχει άνεση, ασφάλεια, αλλά και διακριτικότητα.
  • Την αποτελεσματική απορρόφηση των δυσάρεστων οσμών. Ο πυρήνας του προϊόντος που θα διαλέξετε είναι πολύ σημαντικό να ενσωματώνει τεχνολογία η οποία να μπορεί να απορροφά τις οσμές αποτελεσματικά για ώρες.
  • Την άνεση που προσφέρει η εφαρμογή του προϊόντος. Το προϊόν είναι σημαντικό να εφαρμόζει σωστά στα υφασμάτινα εσώρουχα και να εξασφαλίζει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Καλό θα είναι να έχει σχεδιασμό με βάση την ανδρική ανατομία και σημεία επικόλλησης που να εξασφαλίζουν πολύ σταθερή εφαρμογή.

Στην ολοκληρωμένη σειρά Sani Sensitive θα βρείτε προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για τον άνδρα, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα συμπτώματα ακράτειας ούρων.

Sani Sensitive Men απορροφητικά προστατευτικά. Τα προστατευτικά απορροφητικά επιθέματα ελαφράς και μέτριας ακράτειας για άνδρες είναι κατάλληλα  για κινητικούς χρήστες με ελαφριάς έως μέτριας μορφής ακράτεια. Προσφέρουν αξεπέραστη απορροφητικότητα, ενώ είναι:

  • Τα μόνα με επιστημονικά αποδεδειγμένο περιορισμό  των οσμών για έως και 8 ώρες*
  • Τα μόνα με αυτοκόλλητα φτερά και 3 σημεία επικόλλησης, για άψογη εφαρμογή και σιγουριά σε κάθε κίνηση!

Τα Sani Sensitive Men είναι σχεδιασμένα με σεβασμό στο περιβάλλον, διαθέτουν πυρήνα με ίνες φυτικής προέλευσης που προέρχονται από δασικές εκτάσεις υπεύθυνης διαχείρισης με πιστοποίηση FSC™!

 

*Σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες επιστημονικά αποδεδειγμένη μέσω in-use tests των εργαστηρίων Olfasense.