Η 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ με τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive, πραγματοποίησαν μια ακόμα στοχευμένη κοινωνική δράση για την Τρίτη Ηλικία, την οποία υποστήριξαν επί δύο συναπτά έτη (2015-2016).  Πρόκειται για τα βιωματικά θεατρικά εργαστήρια, μια πρωτοπόρα, κοινωνική πρωτοβουλία που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στις Λέσχες Φιλίας και στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αθήνας και Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ενεργούς γήρανσης. Στα εργαστήρια τα οποία άντλησαν θέματα και σκηνές από τον Ελληνικό Κινηματογράφο συμμετείχαν εκατοντάδες ηλικιωμένοι.

Ο  στόχος των βιωματικών θεατρικών εργαστηρίων ήταν:

  • εξάσκηση της μνήμης
  • καλλιέργεια ικανοτήτων έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων (ανάλυση, σύνθεση, κριτική, φαντασία, δημιουργικότητα, εφευρετικότητα).
  • εξοικείωση με την ομαδική εργασία
  • κοινωνικοποίηση, δίνοντας παράλληλα χαρά στην καθημερινότητά τους

Τα βιωματικά εργαστήρια κορυφώθηκαν μέσα από 35 διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις οι όποιες πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στα ΚΑΠΗ και στις Λέσχες Φιλίας. Πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι οι ηλικιωμένοι, τόσο στους ρόλους όσο και στην οργάνωση και επιμέλεια των παραστάσεων, τις οποίες παρακολούθησε και χειροκρότησε πλήθος κόσμου.

Η Τρίτη Ηλικία αποτελεί για τα Sani Sensitive ένα πολύτιμο κεφάλαιο που συμβάλει ουσιαστικά στη στήριξη της συνοχής της ελληνικής οικογένειας και κοινωνίας. Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας για την ακράτεια ούρων Sani βρίσκονται συστηματικά ανθρώπινα δίπλα στους ηλικιωμένους, υλοποιώντας με μεγάλη ευαισθησία ποικίλες κοινωνικές δράσεις σε συνεργασία με Δήμους, Γηροκομεία και Φιλανθρωπικές Οργανώσεις, που έχουν ως στόχο να συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινής ζωής και της υγείας τους.