Θέλετε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής με αισιοδοξία; Υπάρχει τρόπος να ζήσετε στη θετική πλευρά της ζωής, κάνοντας μικρές αλλά ενδιαφέρουσες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Δείτε μερικές από αυτές:

  • Σκεφτείτε κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε και δοκιμάστε το για 30 ημέρες! Μπορεί να είναι κάτι απλό όπως, να πηγαίνετε με το ποδήλατο στη δουλειά ή και κάτι πιο δημιουργικό όπως, το να ασχοληθείτε με το μοντελισμό. Ολοκληρώνοντας τη δοκιμή ίσως να ανοίξουν νέοι ορίζοντες για εσάς! Tip: καταγράψτε με την φωτογραφική σας μηχανή στιγμιότυπα από τις νέες σας δραστηριότητες και στο τέλος του χρόνου θα έχετε ένα υπέροχο φωτογραφικό ημερολόγιο.
  • Η καλή φυσική κατάσταση σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Γρήγορο περπάτημα, κοιλιακούς, διατάσεις αλλά και βάρη για τους πιο τολμηρούς. Tip: η άσκηση όχι μόνο προστατεύει τον οργανισμό αλλά βοηθά και την ψυχολογία μιας και κατά τη διάρκειά της εκκρίνονται στον εγκέφαλο ευεργετικές ουσίες που ασκούν θετική επίδραση στη διάθεση.
  • Τίποτα δεν χρειάζεται να σας κρατά μακριά από χαλαρές στιγμές και διασκεδαστικές συζητήσεις με αγαπημένους φίλους. Για αυτό κανονίστε συχνές διαδικτυακές ή δια ζώσης (εφόσον είναι εφικτό) συναντήσεις με φίλους. Tip: Μια αναζήτηση στην παλιά σας ατζέντα είναι βέβαιο πως θα σας θυμίσει κάποιο παλαιότερο φίλο που θα θέλατε να έρθετε σε επαφή και πάλι! Προγραμματίστε μια συνομιλία και σίγουρα η διάθεση και η ψυχολογία σας θα ανέβουν!

Και μη ξεχνάτε πως μπορείτε να συνεχίσετε να είστε αθλητικός και δραστήριος επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα που θα σας προσφέρουν αξεπέραστη προστασία από διαρροές και οσμές, άνετη, διακριτική και σταθερή εφαρμογή. Δοκιμάστε τα Sani Sensitive Men απορροφητικά προστατευτικά.

Τα προστατευτικά απορροφητικά επιθέματα ελαφράς και μέτριας ακράτειας για άνδρες είναι κατάλληλα για κινητικούς χρήστες με ελαφριάς έως μέτριας μορφής ακράτεια. Προσφέρουν αξεπέραστη απορροφητικότητα, ενώ είναι:

  • Τα μόνα με επιστημονικά αποδεδειγμένο περιορισμό των οσμών για έως και 8 ώρες*.
  • Τα μόνα με αυτοκόλλητα φτερά και 3 σημεία επικόλλησης, για άψογη εφαρμογή και σιγουριά σε κάθε κίνηση!

*Σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες επιστημονικά αποδεδειγμένη μέσω in-use tests των εργαστηρίων Olfasense.