Για τη ΜΕΓΑ, η Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι συνειδητή αυτοδέσμευση που πηγάζει από τις ίδιες τις αρχές και τις αξίες μας. Γι’ αυτό, εδώ και δεκαετίες πρωτοστατήσαμε, δημιουργώντας το «sensitive concept», αποφεύγοντας το πλαστικό κι επιλέγοντας βαμβάκι ως το υλικό επαφής με το δέρμα σε βασικά μας προϊόντα. Συμβάλουμε σε βελτιωμένα επίπεδα ποιότητας ζωής με καινοτόμα προϊόντα που σχεδιάστηκαν με επιλεγμένα, φιλικά υλικά προς την επιδερμίδα και με σεβασμό στο περιβάλλον, επισφραγίζοντας μια αδιαμφισβήτητη αξία στην προσωπική υγιεινή στην Ελλάδα και διεθνώς. Διότι για εμάς, όλα ξεκινούν από τον σεβασμό που νιώθουμε προς τους καταναλωτές, τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και το περιβάλλον.

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε και να προάγουμε μέσα από κάθε μας δραστηριότητα, την υπεύθυνη παραγωγή και κατανάλωση, ώστε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στις επόμενες γενιές. Ως ελληνική βιομηχανία, αλλά και ως μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, αναγνωρίζουμε τον κομβικό μας ρόλο στη διατήρηση των φυσικών πόρων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, θεωρούμε την προσωπική φροντίδα και την υγιεινή άρρηκτα συνδεδεμένες με την υγεία του πλανήτη. Γι’ αυτό επιστρατεύουμε τόσο τη διεθνή, όσο και την ελληνική καινοτομία, που αναπτύσσεται στα εργαστήριά μας και δημιουργούμε το “Act Green Program: Redesign – Reduce – Recycle”. Κλιμακώνουμε τις προσπάθειές μας σήμερα, που ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει πρωτοφανείς περιβαλλοντικές προκλήσεις. Συγκεκριμένα, με το “Act Green Program: Redesign – Reduce – Recycle”, κάνουμε πράξη το αίσθημα φροντίδας που βρίσκεται στον πυρήνα του DNA μας, ενώ μέσα από πρακτικές περιβαλλοντικά επωφελούς λειτουργίας και πρωτοβουλίες που μειώνουν διαρκώς το αποτύπωμά μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με ευθύνη, σεβασμό και ακεραιότητα.

Όλοι εμείς στην ΜΕΓΑ, περισσότερο από ποτέ, θέτουμε την τεχνογνωσία, τους πόρους και τις συνεργασίες μας στην υπηρεσία του πλανήτη, αυξάνοντας διαρκώς την περιβαλλοντική μας επίδοση, παρέχοντας συνεχώς καινοτόμα προϊόντα τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα όλων μας.

 

 

Παίρνουμε το μέλλον προσωπικά!