1. 1 στις 4 γυναίκες άνω των 30 ετών παρουσιάζει συμπτώματα ακράτειας ούρων.

2. Κάθε μέρα οι νεφροί διοχετεύουν 1,5 λίτρο ούρων στην κύστη. Στα 300ml , η υγιής κύστη δίνει σήμα στον εγκέφαλο ότι υπάρχει ανάγκη ούρησης.

3. 600.000 άτομα στην Ελλάδα πάσχουν από ακράτεια ούρων.

4. Το σεξ προλαμβάνει την ακράτεια ούρων! Η σύσφιξη των πυελικών μυών, που είναι οι πρώτοι που συσπώνται κατά την σεξουαλική επαφή, βοηθά στην καλύτερη λειτουργία της ουροδόχου κύστης.

5. Η ακράτεια ούρων προσβάλλει 2 φορές περισσότερο το γυναικείο πληθυσμό από ότι τον ανδρικό.

6. Μόνο 1% όσων παρουσιάζουν συμπτώματα ακράτειας, αναζητά ιατρική συμβουλή!

7. Οι ασκήσεις Kegel βοηθούν στον τοκετό και την γρήγορη επαναφορά του σώματος μετά τη γέννα! Οι ασκήσεις Kegel πρέπει να ξεκινούν πριν την εγκυμοσύνη και να συνεχίζονται και μετά τον τοκετό.

8. Το άσθμα, η δυσκοιλιότητα και η παχυσαρκία μπορούν να προκαλέσουν ακράτεια ούρων. Αυξάνουν την ενδοκοιλιακή πίεση και κατά συνέπεια, την πίεση που δέχεται η ουροδόχος κύστη.

9. Ρόφημα βελανιδιάς για την ακράτεια… προτείνουν οι φυσιολάτρες! Βράζουμε 10 φύλλα βελανιδιάς σε 1 λίτρο νερό για 5’ και σουρώνουμε. Πίνουμε 2 ποτήρια την ημέρα για 1-2 ημέρες.

10. Botox και για την ακράτεια! Στη φάση μελέτης βρίσκεται η αποτελεσματικότητα του botox στην ακράτεια ούρων. Οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές.

Τα προϊόντα ακράτειας Sani έχουν σχεδιαστεί με βάση το Sensitive Concept, που συνδυάζει maximum απορροφητικότητα, ασφάλεια και προστασία, αλλά και μεγάλη φιλικότητα προς το δέρμα. Έτσι προσφέρουν άνεση, φροντίδα και σιγουριά, κάθε στιγμή!