Όλα τα Προϊόντα

Στην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive, θα βρείτε προϊόντα με sensitive σχεδιασμό, που σέβονται με φιλικότητα το δέρμα και παράλληλα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα ακράτειας, εξασφαλίζοντας μια άνετη και εύκολη καθημερινότητα.

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να απορροφούν αποτελεσματικά τα ούρα, ώστε να προστατεύουν από διαρροές, αλλά και από ανεπιθύμητες οσμές και ερεθισμούς. Επίσης, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε έναν συνδυασμό προϊόντων, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ανάγκες σας.

Sani Lady Sensitive
Διαθέτουν ανατομικά ελαστικά πλαϊνά, υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα extra soft, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, αποφεύγοντας έτσι τους ερεθισμούς. Ιδιαίτερα λεπτές για διακριτικότητα και άριστη εφαρμογή. Επίσης, προσφέρουν 4 φορές μεγαλύτερη απορροφητικότητα από τις σερβιέτες περιόδου, χάρη στον ειδικό υπερ-απορροφητικό πυρήνα τους, που συμβάλλει παράλληλα στον περιορισμό των οσμών.
Sani Sensitive Pants
Τα ελαστικά εσώρουχα ακράτειας Sani pants, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν απορροφητικότητα, διακριτικότητα και φιλική προστασία στο δέρμα. Με ειδική τεχνολογία Αnti-ODOUR στον πυρήνα, που προσφέρει αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών, για έως και 8 ώρες, αποδεδειγμένα! Επιπλέον, χάρη στη νέα τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα, αφού διαθέτουν ειδικά ελαστικά Comfi-Fit.
Sani Sensitive Πάνες
Οι ανοιχτές πάνες ακράτειας Sani Sensitive, ενδείκνυνται για περιπτώσεις βαριάς μορφής ακράτειας. Με σχεδιασμό Day & Night που προσφέρει άνεση και υγιεινή προστασία, με σεβασμό στο δέρμα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα της υγρασίας, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και της νύχτας και ειδική τεχνολογία Αnti-ODOUR στον πυρήνα, που προσφέρει αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών.
Sani Sensitive Υποσέντονα
Tα υποσέντονα Sani Sensitive, συμπληρώνουν ιδανικά τη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani. Διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό με Extra Large απορροφητική επιφάνεια και προστατεύουν αποτελεσματικά από διαρροές, ενώ παράλληλα χαρίζουν αίσθηση καθαριότητας.
Sani Fresh Μαντήλια
Τα υγρά μαντήλια καθαρισμού Sani Fresh, είναι ειδικά μελετημένα για την ολοκληρωμένη περιποίηση και προστασία της επιδερμίδας των ατόμων με συμπτώματα ακράτειας. Καθαρίζουν αποτελεσματικά και περιποιούνται το ταλαιπωρημένο δέρμα, λόγω κατάκλισης ή πολύωρης χρήσης προϊόντων ακράτειας.
Sani Maximizers
Το Sani Sensitive είναι ένα ειδικό ενισχυτικό επίθεμα, που προσφέρει έναν επαναστατικό τρόπο ενίσχυσης της απορροφητικότητας μιας ανοιχτής πάνας ακράτειας, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο διαρροών.
Ανακαλύψτε το προϊόν που ταιριάζει σε εσάς