Όλα τα Προϊόντα

Στην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive, θα βρείτε προϊόντα με sensitive σχεδιασμό, που σέβονται με φιλικότητα το δέρμα και παράλληλα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα ακράτειας, εξασφαλίζοντας μια άνετη και εύκολη καθημερινότητα.

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να απορροφούν αποτελεσματικά τα ούρα, ώστε να προστατεύουν από διαρροές, αλλά και από ανεπιθύμητες οσμές και ερεθισμούς. Επίσης, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε έναν συνδυασμό προϊόντων, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ανάγκες σας.

Sani Lady Sensitive Επιθέματα
Διαθέτουν ανατομικά ελαστικά πλαϊνά, υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα extra soft, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, συμβάλλοντας έτσι στην αποφυγή των ερεθισμών. Ιδιαίτερα λεπτές για διακριτικότητα και άριστη εφαρμογή. Επίσης, προσφέρουν 4 φορές μεγαλύτερη απορροφητικότητα από τις σερβιέτες περιόδου, χάρη στον ειδικό υπερ-απορροφητικό πυρήνα τους, που συμβάλλει παράλληλα στον περιορισμό των οσμών.
Sani Sensitive Pants
Τα ελαστικά εσώρουχα ακράτειας Sani pants, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν απορροφητικότητα, διακριτικότητα και φιλική προστασία στο δέρμα. Με ειδική τεχνολογία Odour Control στον πυρήνα, που προσφέρει αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών, για έως και 8 ώρες, αποδεδειγμένα! Επιπλέον, χάρη στη νέα τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα.
Sani Lady Sensitive Pants
Τα γυναικεία ελαστικά εσώρουχα ακράτειας Sani Lady pants, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν σίγουρη προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές, δυσάρεστες οσμές αλλά και διακριτικότητα. Με υπερ-απορροφητικό πυρήνα που κλειδώνει στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα υγρασίας. Mε ειδική τεχνολογία Odour Control στον πυρήνα, που προσφέρει αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Super λεπτά και διακριτικά. Διαθέτουν υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα , που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, συμβάλοντας έτσι στην αποφυγή των ερεθισμών. Επιπλέον, χάρη στη τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα.
Sani Sensitive Πάνες
Οι ανοιχτές πάνες ακράτειας Sani Sensitive, ενδείκνυνται για περιπτώσεις βαριάς μορφής ακράτειας, εξασφαλίζουν μεγάλη απορροφητικότητα, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και της νύχτας και αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Διαθέτουν δείκτη υγρασίας, ανθεκτικά και σταθερά πλαϊνά και ειδικές διπλές πλαϊνές αυτοκόλλητες ταινίες που επανακολούνται από το λευκό μέρος. Με νέο αδιάβροχο εξωτερικό κάλυμμα που εξασφαλίζει προστασία από διαρροές.
Sani Sensitive Υποσέντονα
Tα υποσέντονα Sani Sensitive, συμπληρώνουν ιδανικά τη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani. Διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό με Extra Large απορροφητική επιφάνεια και προστατεύουν αποτελεσματικά από διαρροές, ενώ παράλληλα χαρίζουν αίσθηση καθαριότητας.
Sani Fresh Μαντήλια
Τα υγρά μαντήλια καθαρισμού Sani Fresh, είναι ειδικά μελετημένα για την ολοκληρωμένη περιποίηση και προστασία της επιδερμίδας των ατόμων με συμπτώματα ακράτειας. Καθαρίζουν αποτελεσματικά και περιποιούνται το δέρμα.
Sani Maximizers
Το Sani Maximizers είναι ένα ειδικό ενισχυτικό επίθεμα, που προσφέρει έναν επαναστατικό τρόπο ενίσχυσης της απορροφητικότητας μιας ανοιχτής πάνας ακράτειας, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο διαρροών.
Ανακαλύψτε το προϊόν που ταιριάζει σε εσάς