Όλα τα Προϊόντα

Στην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive, θα βρείτε προϊόντα με sensitive σχεδιασμό, που σέβονται με φιλικότητα το δέρμα και παράλληλα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα ακράτειας, εξασφαλίζοντας μια άνετη και εύκολη καθημερινότητα.

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να απορροφούν αποτελεσματικά τα ούρα και τις ανεπιθύμητες οσμές, προσφέροντας υγιεινή προστασία χωρίς ερεθισμούς. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Sani Sensitive σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συνδυασμό προϊόντων, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ανάγκες σας.

Sani Lady Sensitive discreet Σερβιέτες
Διαθέτουν επάνω κάλυμμα με βαμβάκι και πυρήνα extra απορροφητικότητας που συγκρατεί μεγάλη ποσότητα υγρασίας προσφέροντας άμεση στεγνότητα και μοναδική φιλικότητα για το δέρμα. Επιπλέον, χάρη στην ειδική τεχνολογία Odour Control εξασφαλίζουν αποδεδειγμένη προστασία από δυσάρεστες οσμές, για ώρες! Με πιο φαρδύ σχεδιασμό στο πίσω μέρος και αυτοκόλλητα φτερά για extra προστασία και σταθερή εφαρμογή και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Sani Lady Sensitive Pants Ελαστικά εσώρουχα
Τα γυναικεία ελαστικά εσώρουχα ακράτειας Sani Lady Sensitive Pants, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν σίγουρη προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές, δυσάρεστες οσμές αλλά και διακριτικότητα. Με υπερ-απορροφητικό πυρήνα που κλειδώνει στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα υγρασίας. Ελαφρώς αρωματισμένα και με σύστημα Odour Control στον πυρήνα για προστασία από ανεπιθύμητες οσμές. Super λεπτά και διακριτικά. Διαθέτουν υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Επιπλέον, χάρη στην ειδική τεχνολογία ελαστικών νημάτων Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης, με πιστοποίηση FSC®.
Sani Sensitive Men απορροφητικά προστατευτικά
Λεπτά και διακριτικά απορροφητικά προστατευτικά επιθέματα, σχεδιασμένα με βάση την ανδρική ανατομία. Προσαρμόζονται με διακριτικότητα εσωτερικά στο εσώρουχο. Ειδικά μελετημένα να συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία από διαρροές και δυσάρεστες οσμές. Τα μόνα με μπροστινά αυτοκόλλητα φτερά και συνολικά τρία σημεία επικόλλησης για πολύ σταθερή εφαρμογή. Κατάλληλα για ελαφράς και μέτριας μορφής ακράτεια.
Sani Sensitive Men Pants Ελαστικά εσώρουχα
Λεπτά και διακριτικά ελαστικά εσώρουχα μιας χρήσης, σχεδιασμένα για άνδρες. Ειδικά μελετημένα να συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία από διαρροές και δυσάρεστες οσμές. Κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Κατάλληλα για μέτρια προς βαριά ακράτεια.
Sani Sensitive Premium Pants Ελαστικά εσώρουχα
Eλαστικά εσώρουχα ακράτειας Sani Sensitive Premium Pants για extra προστασία σε περιστάσεις υψηλών απαιτήσεων (πολύ μεγάλη ροή, ταξίδι κλπ.) ή ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα. Κατάλληλα για κινητικούς χρήστες με μεσαία και βαριά ακράτεια.
Sani Sensitive Pants Ελαστικά εσώρουχα
Τα ελαστικά εσώρουχα ακράτειας Sani Sensitive Pants, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν απορροφητικότητα, διακριτικότητα και φιλική προστασία στο δέρμα. Διαθέτουν πυρήνα με ειδική τεχνολογία Odour Control, που προσφέρει αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών, για έως και 8 ώρες, αποδεδειγμένα! Με αποδεδειγμένη φιλικότητα στο δέρμα αφού διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100 για απουσία βλαβερών ουσιών. Επιπλέον, χάρη στη νέα τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα.
Sani Sensitive Classic Pants Ελαστικά εσώρουχα
Τα ελαστικά εσώρουχα ακράτειας μιας χρήσης Sani Sensitive Classic Pants είναι ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν προστασία από διαρροές και φιλικότητα στο δέρμα. Κατάλληλα για κινητικούς χρήστες με μεσαία και βαριά ακράτεια. Σε super οικονομική συσκευασία 24 τμχ.
Sani Sensitive Πάνες
Οι ανοιχτές πάνες ακράτειας Sani Sensitive, ενδείκνυνται για περιπτώσεις βαριάς μορφής ακράτειας, εξασφαλίζουν μεγάλη απορροφητικότητα, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και της νύχτας και αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Διαθέτουν δείκτη υγρασίας, ανθεκτικά και σταθερά πλαϊνά και ειδικές διπλές πλαϊνές αυτοκόλλητες ταινίες που επανακολούνται από το λευκό μέρος. Με αδιάβροχο εξωτερικό κάλυμμα που εξασφαλίζει προστασία από διαρροές.
Sani Sensitive Υποσέντονα
Tα υποσέντονα Sani Sensitive, συμπληρώνουν ιδανικά τη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani. Προστατεύουν αποτελεσματικά από διαρροές, ενώ παράλληλα χαρίζουν αίσθηση καθαριότητας.
Sani Maximizers
Το Sani Maximizers είναι ένα ειδικό ενισχυτικό επίθεμα, που προσφέρει έναν επαναστατικό τρόπο ενίσχυσης της απορροφητικότητας, σε συνδυασμό με την ανοιχτή πάνα ακράτειας, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο διαρροών.
Ανακαλύψτε το προϊόν που ταιριάζει σε εσάς