Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα συμπτώματα ακράτειας ούρων, εξασφαλίζοντας μια άνετη και εύκολη καθημερινότητα, είναι πολύ σημαντική η επιλογή του σωστού προϊόντος.

Το κατάλληλο προϊόν ακράτειας είναι εκείνο που προσφέρει συνδυασμό ενισχυμένης απορροφητικότητας, άνεσης και φιλικότητας στο δέρμα. Τα προϊόντα ακράτειας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να απορροφούν αποτελεσματικά τα ούρα, τα οποία έχουν διαφορετική σύσταση από το αίμα, ώστε να προστατεύουν αποτελεσματικά από διαρροές, αλλά και από ανεπιθύμητες οσμές και ερεθισμούς. Επίσης, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε έναν συνδυασμό προϊόντων, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ανάγκες σας.

Οι βασικοί τύποι προϊόντων ακράτειας ούρων κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το βαθμό ακράτειας που έχει ο χρήστης και έχουν ως εξής:

 • Επιθέματα ελαφράς ακράτειας (Lady pads και Men pads). Είναι κατάλληλα για κινητικούς χρήστες με ελαφράς έως μέτριας μορφής ακράτεια. Τα επιθέματα χρησιμοποιούνται όπως οι κοινές σερβιέτες προσφέροντας προστασία από διαρροές και δυσάρεστες οσμές.
 • Πάνες-βρακάκι (Unisex Pants, Lady Pants και Men Pants). Είναι κατάλληλα για κινητικούς χρήστες με μεσαία προς βαριά μορφής ακράτεια. Οι πάνες-βρακάκι είναι ελαστικά εσώρουχα μιας χρήσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την ίδια άνεση από άντρες και γυναίκες.
 • Ανοιχτές πάνες ακράτειας. Είναι κατάλληλες για βαριάς μορφής ακράτεια, όπου οι χρήστες είναι πολλές φορές μη κινητικοί. Οι ανοιχτές πάνες διαθέτουν ειδικά αυτοκόλλητα στο πλάι που ανοίγουν και κλείνουν, για εύκολη εφαρμογή στο σώμα του χρήστη, έλεγχο αλλά και αφαίρεση.
 • Υποσέντονα. Μια πρακτική λύση γιατί προσφέρουν extra προστασία από διαρροές, ενώ παράλληλα χαρίζουν αίσθηση καθαριότητας. Διαθέτουν αδιάβροχο στρώμα στο πίσω μέρος και τοποθετούνται εύκολα στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο αυτοκίνητο, εξασφαλίζοντας υγιεινή προστασία.

 

Για να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν ακράτειας ούρων για εσάς, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας 3 πολύ σημαντικά κριτήρια:

 1. Την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Αναζητήστε προϊόντα με υψηλή απορροφητικότητα που εξασφαλίζουν συγκράτηση μεγάλης ποσότητας υγρασίας. Το κάλυμμα του προϊόντος, θα πρέπει να έχει ειδική υπεραπορροφητική τεχνολογία, ώστε να μειώνει τον χρόνο που τα ούρα παραμένουν σε επαφή με το δέρμα του χρήστη, αφήνοντας το στεγνό και προσφέροντας υγιεινή προστασία χωρίς ερεθισμούς. Εξίσου σημαντική είναι και η απορρόφηση δυσάρεστων οσμών. Τα προϊόντα Sani Sensitive διαθέτουν ειδική τεχνολογία αποδεδειγμένου περιορισμού των οσμών για ώρες, από το εξειδικευμένο εργαστήριο Olfasense Γερμανίας. Έτσι, είστε σίγουροι για την ολοκληρωμένη προστασία του προϊόντος που έχετε επιλέξει.
 2. Την άνεση που προσφέρει η εφαρμογή του προϊόντος. Η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι πολύ σημαντική γιατί εξασφαλίζει άριστη εφαρμογή στο σώμα του χρήστη. Επιπλέον, τα προϊόντα Sani Sensitive διαθέτουν μια ειδική τεχνολογία ελαστικών νημάτων Comfi-Fit που προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων (ειδικά σε κινητικούς χρήστες).
 3. Τη φιλικότητα που προσφέρει στο δέρμα (Sensitive σχεδιασμός).Τα υλικά με τα οποία είναι σχεδιασμένο το προϊόν ακράτειας λόγω της πολύωρης χρήσης του είναι σημαντικό να επιτρέπουν  στο δέρμα να αναπνέει και να προσφέρουν όχι μόνο υψηλά επίπεδα προστασίας αλλά και αποδεδειγμένη sensitive φροντίδα στο δέρμα. Τα προϊόντα Sani Sensitive διαθέτουν μια σειρά από αποδείξεις Sensitive σχεδιασμού όπως:
 • διεθνής πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100 για απουσία βλαβερών ουσιών
 • extra soft κάλυμμα μοναδικής απαλότητας με βαμβάκι*
 • κλινικός έλεγχος με άριστα αποτελέσματα από το δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία)
 • με αλόη και βιταμίνη Ε για extra φροντίδα στο δέρμα.

 

Ανακαλύψτε το κατάλληλο προϊόν ακράτειας για εσάς εδώ!

 

*ισχύει για τα Sani Lady Pads