Ακράτεια, ε και; Δείτε το θετικά

Επτά σκέψεις που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε αυτοπεποίθηση και να κάνετε θετικά βήματα.

  1. Δεν είστε η μόνη ή ο μόνος. Η ακράτεια ούρων απασχολεί πολλούς ανθρώπους γύρω σας, παρόλο που δεν το γνωρίζετε.
  2. Η ακράτεια δεν είναι πάντα μόνιμη και ανίατη – Ακόμη κι αν χρειαστούν φάρμακα ή μια χειρουργική επέμβαση, η ακράτεια αντιμετωπίζεται.
  3. Η ακράτεια στις γυναίκες δεν συνδέεται με την ηλικία- Ακόμη και νεαρές γυναίκες παρουσιάζουν πρόβλημα ακράτειας.
  4. Όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας χρειάζεται να «συμβιώσουμε» με ένα πρόβλημα υγείας… Η ακράτεια είναι από τα πιο ήπια τέτοια προβλήματα.
  5. Τώρα πια, ξέρετε να «ακούτε το σώμα σας». Μάθετέ το, παρατηρήστε το και φροντίστε το σωστά.
  6. Μαθαίνετε να «μοιράζεστε τα δύσκολα» και να εμπιστεύεστε τους άλλους. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε… και να δείτε πόσο κοντά σας θα είναι οι δικοί σας άνθρωποι.
  7. Αυτοπεποίθηση είναι… να παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας και να λύνετε τα προβλήματά σας. Όταν διαπιστώσετε πόσο ψύχραιμα και μεθοδικά μπορείτε να λύσετε ένα πρόβλημα που αρχικά σας αποσυντόνιζε, τότε θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα λύνονται, επειδή εσείς οι ίδιοι μπορείτε να τα λύσετε!

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν συμπτώματα ακράτειας ούρων, αποφεύγουν να μιλήσουν στο γιατρό τους, αλλά και στους δικούς τους ανθρώπους, καθώς θεωρούν ότι η ακράτεια αφορά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και αυτό τους κάνει να αισθάνονται αμηχανία ή ακόμα και ντροπή.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η ακράτεια είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να παρουσιαστεί σε όλες τις ηλικίες και για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τόσο οι ήπιες όσο και οι πιο σοβαρές μορφές ακράτειας, μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότητα που αγγίζει ακόμα και το 100%.

Αν λοιπόν είστε ανάμεσα σε αυτούς που μετά από μια εγχείρηση ή εγκυμοσύνη αλλά και λόγο ηλικίας, αντιμετωπίζετε το δυσάρεστο και πολλές φορές άβολο σύμπτωμα της ακράτειας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να απολαμβάνετε καθημερινά την ποιότητα ζωής που σας αξίζει, αλλά και την θετική ψυχολογία για να χαίρεστε την κάθε στιγμή.

Το πρώτο και κυριότερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, είναι να μιλήσετε στο γιατρό σας και να ενημερωθείτε κατάλληλα. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν λόγο να ντρέπεστε! Με την σωστή ενημέρωση και την εξειδικευμένη βοήθεια που θα σας προσφέρει ο γιατρός σας, πάντα με βάση τη δική σας περίπτωση, θα μπορεί να σας προσφέρει την ανάλογη θεραπεία για την αντιμετώπιση των δικών σας συμπτωμάτων ακράτειας. Πέρα λοιπόν από μια πιθανή φαρμακευτική αγωγή, θα μπορέσει να σας προτείνει και άλλους τρόπους αντιμετώπισης όπως μια επέμβαση ή απλές ασκήσεις Kegel ή γιόγκα που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερο έλεγχο της κύστης σας.

Αλλάξτε τις καθημερινές συνήθειες που επιβαρύνουν τα συμπτώματα της ακράτειας. Φροντίστε να κόψετε το κάπνισμα, καθώς μπορεί να προκαλέσει αλλοιώσεις στους μυς της πυέλου. Διατηρήστε ένα σωστό σωματικό βάρος που θα σας βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία της κύστης. Μη καταναλώνετε πολλά διουρητικά ποτά όπως χαμομήλι, τσάι, καφές, ανθρακούχα και αλκοολούχα από το απόγευμα και μετά.

Τέλος, φροντίστε να προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα ακράτειας που θα σας χαρίσουν την ασφάλεια, την φιλικότητα στο δέρμα αλλά και την διακριτικότητα που χρειάζεστε, ώστε να κινήστε ελεύθερα και με αυτοπεποίθηση. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive είναι εδώ για να σας προσφέρει το κατάλληλο προϊόν για εσάς και τις ανάγκες σας!