Η ΜΕΓΑ, η εταιρεία που παράγει τα προϊόντα ακράτειας Sani Sensitive, είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που στηρίζει την ελληνική οικονομία και φροντίζει την ελληνική οικογένεια με προϊόντα εμπιστοσύνης, που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα και καλύπτουν τις ανάγκες ατομικής περιποίησης όλης της οικογένειας.

Η πολυετής πείρα στα προϊόντα προσωπικής υγιεινής αλλά και οι συνεχείς έρευνες σχετικά με τις συνήθειες, τις επιθυμίες και τις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών στην Ελλάδα, αποτέλεσαν τη βάση σχεδιασμού των προϊόντων της νέας ολοκληρωμένης σειράς ακράτειας Sani Sensitive που περιλαμβάνει πάνες ακράτειας,  σερβιέτες ειδικών χρήσεων (λοχεία, ακράτεια ούρων, μετεγχειρητικές καταστάσεις) ελαστικά εσώρουχα κ.α.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διερεύνηση των αναγκών του δέρματος, ειδικότερα στην Ελλάδα, πραγματοποιεί σειρά ερευνών σε καταναλωτές, για να διαπιστώσει, μεταξύ άλλων, τις ιδιαίτερες ανάγκες λόγω κλιματολογικών συνθηκών στη χώρα μας, όπου το κλίμα είναι πιο ζεστό, με αποτέλεσμα η εφίδρωση να αποτελεί ένα μεγαλύτερο πρόβλημα για τον χρήστη. Επίσης, η μελέτη για την ιδιαιτερότητα στον τρόπο ζωής και τις συνήθειες των Ελλήνων, όπου παρατηρείται ενεργή συμμετοχή στην οικογένεια ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες με την φροντίδα των εγγονιών, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τον σχεδιασμό προϊόντων ενηλίκων, όπως είναι οι πάνες, τα ελαστικά εσώρουχα και σερβιέτες ακράτειας ούρων.

Πάντα με γνώμονα να παρέχει στον χρήστη ένα προϊόν με άριστη απορροφητικότητα αλλά και απόλυτη φιλικότητα προς το δέρμα, έχει σχεδιάσει μια πλήρη σειρά προϊόντων προσωπικής υγιεινής – πάνες ενηλίκων για ακράτεια ούρων,  ελαστικά εσώρουχα ακράτειας μιας χρήσης καθώς και σερβιέτες ειδικών χρήσεων (λοχεία, ακράτεια ούρων, μετεγχειρητικές καταστάσεις) – με βάσει το Sensitive Concept, που προσφέρουν ολοκληρωμένη φιλική προστασία, χωρίς ερεθισμούς. Με υλικά φιλικά προς το δέρμα, με πυρήνα και κάλυμμα ειδικού σχεδιασμού, με εκχυλίσματα για την καλύτερη προστασία του δέρματος σε πολύωρη χρήση αλλά και πιστοποιήσεις τόσο για τον περιορισμό των οσμών όσο και τη δερματολογική συμβατότητα των προϊόντων, προσφέρει στο χρήστη προϊόντα εμπιστοσύνης.

Στο διάστημα της οικονομικής κρίσης, η ΜΕΓΑ όχι μόνο διατήρησε τις ηγετικές θέσεις στις κατηγορίες όπου δραστηριοποιείται, αλλά συνέχισε  επενδύοντας σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής για την παραγωγή των προϊόντων με βάση τα υψηλότερα διεθνή standards προϊοντικής ποιότητας και ασφάλειας.

Οι συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και την τεχνολογία, προσέφεραν στους καταναλωτές νέα προϊόντα με εξελιγμένο σχεδιασμό, που καλύπτουν ακόμα καλύτερα τις ανάγκες τους, αυξάνοντας σημαντικά τα μερίδια της εταιρείας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η θερμή υποστήριξη των καταναλωτών «επέστρεψε» στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Συγκεκριμένα το διάστημα 2010 – 2020 η ΜΕΓΑ προχώρησε σε:

  • Υλοποίηση Επενδύσεων άνω των 145 εκ. ευρώ
  • Αύξηση των εργαζομένων 160%
  • Ρυθμό ανάπτυξης 222%
  • Δεκαπλασιασμό των εξαγωγών με παρουσία σε 4 ηπείρους
  • Επέκταση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στην Αθήνα σε συνολικά 62.500 τμ

Η εταιρεία ΜΕΓΑ, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι καταναλωτές και αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη περίοδο που διανύουν πολλά νοικοκυριά στην Ελλάδα σήμερα, προσπαθεί να βρίσκεται πάντα κοντά στην ελληνική οικογένεια υλοποιώντας κοινωνικά προγράμματα με συστηματικότητα και με έμφαση στις ανάγκες της τρίτης ηλικίας.