Γεμάτη συναίσθημα ήταν η μουσική εκδήλωση με τίτλο «ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ» που οργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και τα Sani Sensitive για την Τρίτη Ηλικία της πρωτεύουσας την Τρίτη 09 Ιουνίου 2016  στην Τεχνόπολη.

Πάνω από 900 ηλικιωμένοι τραγούδησαν και χόρεψαν στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας. Η βραδιά είχε ως στόχο την ανταπόδοση της χαράς, του σεβασμού και πολυτιμότητας προς τους ανθρώπους εκείνους που μας μεγάλωσαν, στέλνοντας παράλληλα ένα κοινωνικό μήνυμα για τον ενεργό ρόλο που διατηρούν στη ζωή μας. Η εκδήλωση αποτελεί επίσης συνέχεια μια σειράς κοινωνικών δράσεων από τις πάνες ενηλίκων Sani Sensitive προς την Τρίτη Ηλικία του Δήμου Αθηναίων.

Πέρα από την οικονομική υποστήριξη της εκδήλωσης, τα Sani Sensitive προσέφεραν με κάθε συμμετοχή στην εκδήλωση ένα γεύμα αγάπης σε άπορους συνανθρώπους μας,  ενισχύοντας έμπρακτα το σημαντικό έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α. και αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται πάντοτε δίπλα στο Δήμο Αθηναίων στηρίζοντας και ενισχύοντας τις σημαντικές δράσεις του.

Τα προϊόντα Sani Sensitive ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “Πράξεις Φροντίδας” της εταιρίας ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

Οι Λέσχες Φιλίας είναι θεσμός που λειτουργεί στο Δήμο Αθηναίων από το 1985 και  προσφέρει υπηρεσίες στα άτομα άνω των 60.  Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 25 ανεπτυγμένες σε όλη την περιφέρεια του Δήμου. Πρόκειται για κοινωνικές δομές που προσφέρουν: Παρέα, ανθρώπινη επαφή, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, δυνατότητα συμμετοχής σε δημιουργικές δραστηριότητες, πληροφόρηση σε ιατρικά θέματα, υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Με πράξεις φροντίδας αλλά και μέσω των προϊόντων της, η ΜΕΓΑ υποστηρίζει καθημερινά τους συνανθρώπους μας που διανύουν την ώριμη ηλικία.