Στρατηγικός στόχος της ΜΕΓΑ αποτελεί η υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της σε συνδυασμό με την Ελληνική καινοτομία. Το μεράκι των ανθρώπων της να δημιουργούν άριστης ποιότητας προϊόντα, οδήγησε την εταιρεία στο να επενδύει στρατηγικά στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Με ένα άρτια εξοπλισμένο τμήμα R&D, η ΜΕΓΑ εφαρμόζει ένα εξαιρετικά αυστηρό εσωτερικό σύστημα ποιοτικής διασφάλισης, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με εγκεκριμένα διεθνή εργαστήρια και οργανισμούς για περαιτέρω εργαστηριακούς ελέγχους στα προϊόντα της. Στόχος της να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες πέρα από τις βασικές, εξασφαλίζοντας φιλική σίγουρη προστασία, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για το δέρμα.

Μέθοδοι Πιστοποίησης Ποιότητας

Στη ΜΕΓΑ, εδώ και 40 χρόνια, παράγουμε προϊόντα εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών, βασιζόμενοι σε ένα σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης της ποιότητας των προϊόντων που αποτελείται από το Εσωτερικό Σύστημα Ποιότητας, το οποίο είναι συνεχώς εξελισσόμενο, απόλυτα αυτοματοποιημένο και μηχανογραφημένο. Συνεργαζόμαστε μάλιστα με εγκεκριμένα εργαστήρια και επίσημους οργανισμούς πιστοποίησης προϊόντων του κλάδου.

Το Quality Assurance (QA) της εταιρείας μας περιλαμβάνει ένα καθολικό σύστημα ελέγχου, με δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης των προϊόντων σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, καθώς και πλήρη έλεγχο του μηχανολογικού εξοπλισμού και των μονάδων παραγωγής:

 • Επιλογή προμηθευτών
 • Έλεγχος ποιότητας πρώτων υλών
 • Έλεγχος προδιαγραφών νέων υλικών και μηχανημάτων
 • Δικτυακοί έλεγχοι μηχανολογικού και τεχνολογικού εξοπλισμού
 • Αυτόματες κάμερες υψηλής ανάλυσης σε κάθε μηχανή που ελέγχουν κάθε ένα προϊόν, σε διάφορα στάδια της παραγωγής και το συγκρίνουν με το ιδανικό πρότυπο ενώ σε περίπτωση που δεν συμφωνεί το προϊόν απορρίπτεται αυτόματα
 • Εσωτερικοί εργαστηριακοί έλεγχοι* πρώτων υλών, σύμφωνα με μεθόδους EDANA / INDA και διεθνών προτύπων ΕΝ και ISO
 • Εσωτερικοί εργαστηριακοί έλεγχοι* ετοίμων
 • Τμήμα ανάλυσης και επεξεργασίας μηνυμάτων, σχολίων- παραπόνων καταναλωτών
 • Ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες σε καταναλωτές που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 • Μικροβιολογικοί έλεγχοι
 • Έλεγχος αποτελεσματικότητας των προϊόντων. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με ειδικές κούκλες-μανεκέν από το διεθνώς αναγνωρισμένο εξειδικευμένο εργαστήριο SGS France για τον έλεγχο απορροφητικότητας και στεγνότητας των βρεφικών πανών και προϊόντων ακράτειας
 • Panel tests (εσωτερικα και εξωτερικά)

* εσωτερικοί εργαστηριακοί έλεγχοι: το εργαστήριο της εταιρείας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ το έμπειρο προσωπικό παρακολουθεί καθημερινά τις προδιαγραφές των προϊόντων μας και διενεργεί ελέγχους συγκριτικής αξιολόγησης με προϊόντα του ανταγωνισμού.

Η καινοτομία στο DNA μας

Η λέξη καινοτομία βρίσκεται στο DNA της ΜΕΓΑ. Με συνεχή διερεύνηση των αναγκών των καταναλωτών και με στόχο τον σχεδιασμό προϊόντων που να καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τους, έχουμε χαράξει τη δική μας μοναδική πρόταση στην προσωπική υγιεινή, δημιουργώντας πρώτοι παγκοσμίως στον τομέα μας το “Sensitive” concept, μια αδιαμφισβήτητη αξία στην προσωπική υγιεινή. Σήμερα, μέσω του άρτια εξοπλισμένου εσωτερικού τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, η εξειδικευμένη ομάδα μας δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της, στοχεύοντας σε νέες  καινοτομίες, πάντα με ελληνική υπογραφή.

Ποιότητα και Ασφάλεια προϊόντων

 • Η ασφάλεια των προϊόντων μας αποτελεί πρώτιστη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας.
 • Δημιουργήσαμε πρώτοι παγκοσμίως στον τομέα των προϊόντων προσωπικής υγιεινής το “Sensitive” concept, προσδίδοντας αξία στην κατηγορία.
 • Τηρούμε αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές με συστηματοποιημένες διαδικασίες ποιοτικών ελέγχων στις πρώτες ύλες και της παραγωγής σε κάθε στάδιο.
 • Διερευνούμε συνεχώς τις ανάγκες των καταναλωτών, με σκοπό την ποιοτική βελτίωση των προϊόντων μας.
 • Σχεδιάζουμε νέες καινοτομίες στα προϊόντα μας και στις διαδικασίες μας.
 • Κατέχουμε ειδική τεχνογνωσία στην παραγωγή eco friendly προϊόντων.

Η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί για όλους εμάς στη ΜΕΓΑ την πρώτιστη προτεραιότητα. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα που συνδυάζουν άψογα την άριστη ποιότητα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Από τη σύλληψη της ιδέας ενός νέου προϊόντος και τον σχεδιασμό, έως την παραγωγή του έχουμε στο νου μας, πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο στον καταναλωτή.

Για να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, εφαρμόζουμε αυστηρές ποιοτικές διαδικασίες σε όλα τα στάδια της παραγωγής.