Είσαι σύγχρονος άνδρας και γνωρίζεις καλά τα θέλω σου και τον τρόπο να τα διεκδικήσεις.

Έχεις την καριέρα σου, τους φίλους σου, τα ενδιαφέροντά σου, την οικογένειά σου και θέλεις να τους αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο.

Θέλεις να είσαι μέσα σε όλα, να ντύνεσαι κομψά ανάλογα με την περίσταση και να κινείσαι με άνεση και σιγουριά.

Μέσα σε μια καθημερινότητα η οποία χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς και υψηλές απαιτήσεις, δεν θα επιτρέψεις στα συμπτώματα της ελαφράς ακράτειας να σου στερήσουν τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε όποια δραστηριότητα επιλέξεις.

Στη Sani Sensitive γνωρίζουμε καλά την επιθυμία σου για ζωή χωρίς περιορισμούς, λόγω των συμπτωμάτων της ελαφράς ακράτειας και, για ακόμη μια φορά ανταποκρινόμενοι στα δεδομένα ζωής του σύγχρονου άνδρα δημιουργήσαμε τα απορροφητικά προστατευτικά Sani Sensitive Men.

Βάλε τέλος στους περιορισμούς! Τα Sani Sensitive Men, ειδικά σχεδιασμένα για άνδρες με ελαφριά ή μέτρια ακράτεια, σου εξασφαλίζουν την ισχυρή προστασία που χρειάζεσαι για να είσαι μέσα σε όλα!

Κυκλοφορούν σε 2 διαφορετικά επίπεδα απορροφητικότητας και είναι:

  • Τα μόνα με επιστημονικά αποδεδειγμένο περιορισμό των οσμών για ώρες.
  • Τα μόνα με αυτοκόλλητα φτερά και συνολικά 3 σημεία επικόλλησης, για άψογη και σταθερή εφαρμογή σε κάθε κίνηση!

Με την ισχυρή προστασία που σου προσφέρουν τα Sani Sensitive Men, μπορείς τώρα να πεις ναι και στο γήπεδο και στη βόλτα και στην παρέα και στο παιχνίδι αλλά και σε κάθε σου αγαπημένη δραστηριότητα!

Sani Sensitive Men. Ισχυρά, όπως εσύ!

Βρες περισσότερες πληροφορίες για την ισχυρή προστασία Sani Sensitive Men στο video που ακολουθεί.