Η πολύωρη καθημερινή χρήση, απαιτεί φιλικά προς το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής υλικά, ώστε η επιδερμίδα να παραμένει στεγνή αλλά και υγιής, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα, όπως η κακοσμία.

Πολύ σημαντικά μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κακοσμίας είναι:

Σωστή επιλογή προϊόντων με φιλικά προς το δέρμα υλικά και τεχνολογία Anti-Odour. Τα προϊόντα ακράτειας Sani Sensitive, διαθέτουν ειδική τεχνολογία Αnti-Οdour, που σας προσφέρει απορρόφηση των οσμών έως και 8 ώρες.

Φαρδιά ρούχα, από μη συνθετικά υφάσματα. Τα στενά και συνθετικά ρούχα, εκτός του ότι προκαλούν πιο εύκολα εφίδρωση, καθώς δεν επιτρέπουν την εύκολη διέλευση του αέρα,  «παγιδεύουν» και τις οσμές που μπορεί να υπάρχουν από την ακράτεια, με αποτέλεσμα να σας «ακολουθούν».

Συχνή αλλαγή των προϊόντων ακράτειας. Μη ξεχνάτε να αλλάζετε συχνά τις πάνες ενηλίκων, τις σερβιέτες λοχείας ή όποια άλλα από τα προϊόντα ακράτειας χρησιμοποιείτε (επιθέματα & εσώρουχα ακράτειας), ειδικά αν έχουν λερωθεί.

Να πλένεστε καθημερινά ή να χρησιμοποιείτε τα ειδικά υγρά μαντήλια καθαρισμού. Η καθημερινή υγιεινή καθαριότητα των γεννητικών οργάνων, είναι πολύ σημαντική. Αν δεν προτιμάτε την καθημερινή χρήση νερού και σαπουνιού που μπορεί να ξεραίνουν την επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε τα υγρά μαντήλια καθαρισμού Sani Fresh. Με την ειδική τους τεχνολογία, δεν καθαρίζουν μόνο αποτελεσματικά το δέρμα σας, αλλά ενυδατώνουν σε βάθος, χάρη στην ειδική σύνθεσή τους.